Banneri

Perähikiän Pelaajat

Ryhmä Menneet maratoonit Linkit

Perähikiän Pelaajat

Perähikiän Pelaajat on pirkanmaalla toimiva maratoonirykmettymä, joka sai alkunsa hullusta päähän pinttymästä pelimaratoonien pitämisestä kaveriporukassa jossain vuoden 2010 syksyn tienoilla. Ensimmäiseen kokoonpanoon kuului neljä henkeä, mutta ajan saatossa jäljelle jäivät vain ne jääräpäisimmät, Digis ja Arocka.

Ensimmäisen maratoonin mentyä surkeasti päin prinkkalaa, parivaljakko nosti leukansa pystyyn ja kääri hihansa jatkaen yrittämistä. Arockan hankittua kattavan Nintendo 64 paketin, pitivät pojat striimin sen pelejä hakaten, ottaakseen selvää olisiko tässä hommassa vielä jotain itua... Lähetyksen onnistumisesta toivekkaina lähtivät miekkoset järjestämään kahden päivän pituista maratoonia. Paremmin suunnitellun ja järjestetyn maratoonin myötä tulevaisuus näytti valoisammalta.

Ainoa mikä jatkamista enää hidasti oli ryhmävaje. Tämän vajeen tulisi täyttämään Naamio. Tämä epämääräinen otus otettiin tervetulleeksi ryhmään Digiksen ja Naamion pitämässä minimaratoonissa, joka täytti vuoden 2012 alkuun siirrettyä toista maratoonia. Tähän olemme tarinassa päässeet ja vain aika näyttää mitä tuleman pitää...


Jäsenet

Ei kuvaa
Nimi: Digis
Konsolit: NES, PS1, PS2, Xbox 360, Wii, Gameboy Micro, Gameboy Colour, Famicom, Nintendo 3DS
Lempi pelisarja: Jak & Daxter
Lempi peligenre: Tasohyppely
Lempipeli: Bayonetta
Suosikki peliohjain: NES-ohjain
Musiikki: Raskaamman puoleista, unohtamatta klassista rockia, alternativea ja kaikkea muuta siltä väliltä

- Tämä kahviholistiksi itsensä allekirjoittava hyypiö nauttii niin musiikista, elokuvista, kuin myös tietysti peleistä. Kirjallisuuden kanssa hän on kuitenkin nihkeä, mutta Hunter S. Thompsonin gonzo juornalismi puree kuin sääski kesäyönä. Vaikka Digis omaakin analyyttisen persoonan, osaa hän myös sanoa asiat suoraan ja huutaa keuhkonsa pihalle tilanteen sitä vaatiessa.

Ei kuvaa
Nimi: Arocka
Konsolit: 2x NES, 2x SNES, N64, GBA SP, DS Lite, Gamecube, Wii, Wii U, PS1, PS2, PS3, C64, Nintendo 3DS
Lempi pelisarja: Silent Hill
Lempi peligenre: Kauhu
Lempipeli: Diablo 3
Suosikki peliohjain: Gamecube-ohjain
Musiikki: Sitä sun tätä

- Vasenkätinen aikuinen henkilö, joka pitää itseään suht asiallisena ja rauhallisena, mutta tarvittaessa sinne toiselle puolelle mennään niin pitkälle ettei kovin moni sinne edes uskalla mennä. Uskaltaa ottaa peleistä monesti sen helppo vaihtoehdon, mitä sitä turhaan elämäänsä hankaloittamaan.

Ei kuvaa
Nimi: Naamio
Konsolit: PS2, Gamecube, Xbox, Xbox 360
Lempi pelisarja: Shin Megami Tensei
Lempi peligenre: Roolipelit
Lempipeli: Ôkami
Suosikki peliohjain: Gamecube-ohjain
Musiikki: Paska industrial ja pelimusiikki

- Eskapismin artisti, tuntemattomien maailmojen kartoittaja ja suuri sankari useassa todellisuudessa. Naamio ei siedä aurinkoisia sokeritodellisuuksia vaan viettää mieluummin aikaa sateisessa suurkaupungissa popliinitakki kaulaan asti napitettuna ja teekuppi kädessä. Kirjallisuus, pelit ja elokuvat. Jos sillä saa tukahdutettua todellisuuden murskaavan tosiasian siitä että hän ei tule ikinä temmatuksi suureen seikkailuun maailman pelastamiseksi, hän ei hukkaa tilaisuutta.

Ei kuvaa
Nimi: Kyuubi
Konsolit: NES, PS1, PS2, PS3, PSP, Wii, Wii U, GB Colour, GBA SP, NDS, 3DS
Lempi pelisarja: Metal Gear Solid
Lempi peligenre: Toiminta/Seikkailu
Lempipeli: Luigi's mansion
Suosikki peliohjain: Gamecube-ohjain
Musiikki: Laidasta laitaan

- Kyuubi, tuo Etelä-Suomen yhdeksänhäntäinen lähes kaksimetrinen heviletillä varustettu ihmisen tynkä. Lähteet kertovat, että hän nauttii pelaamisesta, musiikista sekä myös tilaisuuden tullen sosiaalisesta kanssakäymisestä. Käytökseltään tämä karpaasi on yleensä rauhallinen sekä hiljainen, mutta tilanteesta riippuen saatat kuulla vähän äänekkäämmänkin parauksen pedon suusta.

Erityismaininnat

Sivuston kuvien suunnittelija ja tekijä: Cladinator

© Perähikiän Pelaajat - Suunnittelu ja toteutus: peQ ja heQ